Home

Wat is Gécoaching?

Wie is Gécoaching?

Andere Kwaliteiten

Hoe werkt het?

Nieuwsbulletins

Referenties

Links

Contact

Referenties

Ik vind Ge een erg competente vrouw. Flexibel en gedreven. Ze heeft aan een woord genoeg en begrijpt de opdracht, gaat er naar eigen inzicht mee aan de slag, een erg zelfstandig iemand. Een aanwinst voor mijn organisatie. (Ellen Koops, directeur 9de Montessori de Scholekster)

Ik vond het contact met de coach prettig en voelde mij gesteund. Ik zou haar aanbevelen wegens haar vriendelijkheid, betrokkenheid, het feedback geven en duidelijkheid geven. (Marian, teamcoordinator ondersteunend proces in een zorginstelling)

Door de training van Gé ben ik tot de ontdekking gekomen dat ik al heel goed mijn kracht ken. (Petra, 37 jaar)

Ik vond het prettig om een onafhankelijk klankbord en spiegel te hebben. De coach was wel sturend maar niet pushy. Ik voel mij op een prettige manier gesteund in mijn ontwikkeling. (J. Wensing, teamcoördinator ondersteundend personeel VWP locatie Nienoord)

Ik heb veel gehad aan de gesprekken met Gé, ze hebben mij inzicht gegeven in de verschillende rollen die ik aan kan nemen en hoe ik mij daar meer bewust van kan zijn. Het coachingstraject voelde prettig en vertrouwd. Door de vragen die Gé stelde ontstond er een goed gesprek en bijna als vanzelf vielen er puzzelstukjes in elkaar. Gé confronteerd met respect. (Miriam Teuling, werkzaam als leidinggevende in de Jeugdzorg)

Gé is een professionele coach met een zachte en doortastende aanpak. Een hele fijne combinatie voor een coach! Voor iedereen die een levensvraag wil bespreken." (Gé en ik werkten samen voor een bijzonder business evenement van Sparkel, waarbij Gé een korte en effectieve coachingsessies hield. (Jeanette Diepenbroek www.sparkel.nl)

Het coachingstraject heb ik ervaren als erg plezierig. Vol aandacht en alle aandachtpunten zijn aan de orde gekomen. Ik weet nu waar het vandaan komt als ik mij onzeker voel in mijn werk. (Christa Wouda, directeur Winsale)